Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Kako se opremiti za ljeto i pri tome uštediti

06.06.2023.

Školska godina se bliži kraju, što nam je svima asocijacija da počinje ljeto i sezona odmora. Nakon hladne zime i kišnog proljeća, svi smo željni sunca i plaže. U mislima "vrtimo" razne scenarije i destinacije na koje bismo željeli otići na odmor. Kako biste mogli priuštiti sve rekvizite - od odjeće i obuće, opreme za plažu, do zaštitnih krema od sunca i komaraca - bez da narušite svoj budžet za odmor, Visa i OREA su za vas pripremili ljetni popust do 25%!

Od 01. do 30. juna/lipnja kompanija Visa vas ponovo nagrađuje popustom kada svoje narudžbe plaćate Visa karticom. Ako plaćate Visa karticom koju ste ranije sačuvali za plaćanje na OREI, iznos popusta je 25%. Ukoliko svoju karticu niste sačuvali, iznos popusta je 15%. Maksimalan iznos popusta kojeg možete ostvariti po narudžbi je 50 KM.

Da biste uživali u ovoj sjajnoj pogodnosti, sve što je potrebno jeste da prilikom plaćanja izaberete kartično plaćanje, a zatim unesete broj vaše Visa kartice kako bi sistem prepoznao istu te vam automatski obračunao popust.

Napomena: popust za plaćanje Visa karticom će vam biti prikazan nakon što unesete podatke svoje kartice (prije nego što potvrdite svoju narudžbu).

Ne postoji ograničenje na broj narudžbi na koje možete ostvariti ovu pogodnost, stoga uživajte u kvalitetnom shoppingu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna bilo kakva pomoć, javite nam se putem chat-a za pomoć korisnicima kojeg možete aktivirati u donjem desnom uglu vašeg ekrana.

Promotivni popust završava 30. juna/lipnja u 23:59:59h.

Napomena: Ovaj popust se ne odnosi na Mastercard kartice, kao ni kartice drugih izdavača osim Visa-e.